Leren & werken

Leren & werken

WIL JIJ LEREN EN WERKEN IN HET GROEN?

Gemotiveerde leerlingen kunnen bij ons aan de slag in het groenonderhoud. Door een combinatie van leren en werken kun je bij ons je diploma 'Assistent medewerker groen' (MBO niveau 1) halen.

Omdat je dagelijks binnen ons leerwerkbedrijf actief bent, doe je veel praktijkervaring op. Met behulp van de deskundige begeleiding van vakmannen en docenten kun je goed ontdekken wat jouw talenten zijn. Zij werken volgens het BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) programma.

Verder beschikken wij als Klimop Groenonderhoud over een uitgebreid netwerk van andere groenbedrijven. Hierdoor kun je tijdens je leertraject ook praktijkervaring opdoen bij collegabedrijven. Zo bouw je zelf een netwerk op, dat je helpt bij het vinden van een baan.


 

Klimop Groenonderhoud werkt mee met de aanleg van bestratingen samen met Van Haeften Wegenbouw en  bos- en boomverzorging samen met.

Eko cultuur techniek

·         Boomverzorging

·         Speeltuinaanleg

·         Nieuwbouw, verbouw

·         Stageplaats voor medewerkers Klimop, medewerkers gaan mee in het bedrijfsleven in de uitvoering om ervaring op te doen

 

Groeiend Groen Kilder

 

·         Ontwerpen Tuin Landschap

·         Levering beplanting

·         Stageplaats voor medewerkers Klimop, zo doe ze ervaring op in het bedrijfsleven

 

Bruntink machine handel

 

·         Bij onderhoud aan de machines op locatie lopen de medewerkers van Klimop mee.

Zo kunnen ze ervaring op doen. Wat behelst onderhoud nu eigenlijk aan de gereedschappen en machines.

 

Siza gebruikt cookies niet voor commerciële doeleinden en ook niet voor analyse van individuele bezoekers. Meer informatie Sluiten